Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A  Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat
Kiemelt Partnereink:

Business coach

business coach

Agilis coach

agilis coach

kaszálás
kaszálás
prémium kollagén a Nutrinature oldalon

Vérvétel

Personal trainer Wien

zsírleszívás Széptest.com

arcplasztika Széptest

Kárpittisztító Kölcsönzés
 

Számítástechnikai partnereink
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál.

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function.
Nem működő CURL function.

Írta: Kovács Dorina


Kárpittisztítás felsőfokon Martonvásár Fejér megye

Kárpittisztítás felsőfokon Martonvásár Fejér megye

Kárpittisztítás felsőfokon


Ha van valami, amit a háztartásunkban inkább szakemberre bízunk, a kárpittisztítás egészen biztosan ide sorolható. A foltok eltávolítása nem egyszerű, de nem lehetetlen küldetés. A bátrabbak kipróbálhatják magukat ezen a területen is, mindössze néhány szabályt kell betartani – és a kárpitunk szebb lesz, mint új korában. Legelső lépésként a szövetünket permetezzük át forró vízzel. Ez azért fontos, mert ha a szennyeződés nem újkeletű, ha mélyen a szövetszálakba ivódott, akkor ezzel tudjuk legkönnyebben fellazítani. A hő ugyanis megpuhítja a szálakat, így a kosz könnyen kijön az anyagból. Permetezzük le bátran az egész felületet, ha csak egy részével tesszük, könnyen vízfoltossá válik a terület. Nem kell felforralni a vizet, elég olyan forróságú, ami a csapból kifolyik.

Sok múlik a tisztítószeren

Az üzletek polcain rengeteg termék közül tudunk választani, sok márka kínálja folttisztító szerét. Érdemes összehasonlítani az árukat is, az egészen olcsótól a drágáig mindennel találkozunk. Ez az a terület egyébként, amelyen nem érdemes spórolni: a bútorainkat nem egy-két évre vesszük, van, akit egy életen át kiszolgálnak, így megéri vigyázni rájuk, és minőségi termékekkel kezelni őket. A folt makacssága dönthet arról, hogy melyik az a vegyszer, amelyet érdemes bevetnünk a ragyogó tisztaság érdekében.

A foltok kezeléséhez szükségünk lesz néhány rongyra is. Ha lehet, válasszunk 100 %-ig pamutból készült ruhákat, és bár a takarításnál ez nem épp jellemző, jó választás, ha fehér ruhákkal dolgozunk. Ez azért fontos, hogy a színek még véletlenül se keveredjenek – előfordulhat, hogy a kárpitunk, vagy a rongyunk engedi a színét, a fehér ruhánál nem lesz ilyen problémánk. Készítsünk oda a munkához több darabot belőle, mert ha nagyon koszos felülettel van dolgunk, fontos, hogy ne dörzsöljük vissza azt, amit egyszer már kiszedtünk a kárpitból.

Ásványvíz kárpittisztításhoz? Lehetséges! Emellett hasznos is, különösen akkor, ha olyan vegyszert sikerült választanunk, ami nagyon habosodik. Ez azért probléma, mert foltot hagyhat a tisztítandó felületünkön. Ilyenkor egy pohár szénsavas ásványvízbe keverjünk bele egy fél pohár ecetet, és permetezzük a kárpitunkra. Az ecet a szappanos részecskéket lebontja, míg a szénsavas vízben található buborékok a felszínre hozzák a mélyebben rejlő szennyeződéseket is. Ezután újra a fehér rongyainkhoz nyúlunk, melyekkel áttörüljük, óvatosan dörzsöljük a kárpitunkat, tesszük ezt addig, míg el nem távolítottuk az összes koszt.

Borotvát is bevethetünk – ennek használatával szinte újjá varázsolhatjuk a régi bútort is. A szöszöket, bolyhokat ugyanis kiválóan el lehet távolítani a penge segítségével. Nem kell tőle megijedni, ha óvatosan bánunk vele, kizárt, hogy elvágjuk az anyagot.

Amint ezekkel a műveletekkel elkészültünk, hagyjuk megszáradni a bútorunkat! Ez kulcsfontosságú, hiszen ha időnap előtt vesszük újra használatba, tönkre tehetjük az egészet. Akkor üljünk, lépjünk csak rá, amikor már biztosan érezzük, hogy a felület száraz.

Amint kiderült, ennek a műveletnek bárki nekiláthat otthon, aki tud rá időt, energiát szánni. Manapság azonban ebből van a legkevesebb – ezért az emberek többsége inkább bízza szakemberre a kárpittisztítást. Cégünk munkatársai különböző gépekkel, eszközökkel veszik kézbe a tisztításra szánt bútort, gyors, precíz, alapos munkát végezve. Kevesen tudják, de a kárpitokat is érdemes havonta tisztítani, így mindig friss, finom illatú, tiszta bútorok vehetnek körbe minket.

Amennyiben Ön is szeretne ilyen otthont, keresse cégünket bizalommal!






 

<-- Vissza a Kárpittisztítás felsőfokon Martonvásár Fejér megye blog oldalra!

További cikkek