Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A  Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat
Kiemelt Partnereink:

Business coach

business coach

Agilis coach

agilis coach

kaszálás
kaszálás
prémium kollagén a Nutrinature oldalon

Vérvétel

Personal trainer Wien

zsírleszívás Széptest.com

arcplasztika Széptest

Kárpittisztító Kölcsönzés
 

Számítástechnikai partnereink
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál.

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function.
Nem működő CURL function.

Írta: Kovács Dorina


New York Vértesacsa Fejér megye

New York Vértesacsa Fejér megye

New York, a nagy alma


Ha a világ legjobb városait vesszük górcső alá, Frank Sinatra dalszövege juthat eszünkbe: New York, New York. A zenész legenda nem tévedett nagyot, mikor azt énekelte, hogy “részese akar lenni” a városnak. New York nem pusztán egy város. New York maga az életérzés. Azt pedig, hogy miért a nagy alma volna a világ legjobb városa, szinte egy élet is kevés, hogy taglaljuk, ám van pár igen erős érv.

A metropoliszok tekintetében fontos kérdés az, hogy egy adott város mennyire élhető, ennek pedig az egyik elengedhetetlen velejáró faktora a csapvíz minősége. New Yorknak amerikai szinten nincs oka panaszra, hiszen a városi csapvíz kiváló minősítést kapott a legutóbbi felmérések szerint.

Aki járt már New York-ban, tudja, hogy igaznak bizonyul a mondás, hogy ez a város valóban soha nem alszik. Teljesen mindegy, hogy mikor akarunk falat mászni, vagy pizzát enni, nagy valószínűséggel, 3-4 saroknyira lesz tőlünk egy hely, ahol megtehetjük ezt.

A zöld területek megjelenése szintén rásegít arra, hogy egy város egészségesebb, fenntarthatóbb legyen. New York ma már nem az a betonból álló dzsungel, mely valaha volt. A parkosítás színvonala az egekben van a városban.

Az sem elhanyagolható szempont, hogy egy város kulturális aspektusai mennyire megengedhetők az átlagembernek. A múzeumokba való bejutás nem számít privilégiumnak, hiszen ha szerencsések vagyunk, az efféle programokat akár pár dollárért is megcsíphetjük.

Ha már kultúra, a legnagyobb tömegeket vonzó forma, még mindig a koncert és a könnyűzene. New York egyik varázslatos adottsága a nagysága, így a nagy számok törvénye alapján jó eséllyel minden héten lehet találni olyan koncertet, amelyre a belépés ingyenes. Természetesen nem egy Rolling Stones koncertre kell gondolni, ugyanakkor fontos hozzátenni, hogy az első pár fellépésük, nekik is ingyenes volt, a többi pedig történelem. New Yorkban pedig sosem tudhatjuk, hogy mikor éljük ezt át.

Természeti adottságok tekintetében ugyan egy város kevés faktorral büszkélkedhet, van azonban New York aspektusában egy egészen ikonikus védjegy, amely semmihez sem fogható, ez pedig nem más, mint a látkép madártávlatból. A felhőkarcolók és a naplemente egyvelege egészen varázslatos az emberi szemnek, pláne akkor, ha rá tud tekinteni a városra, fentről lefelé. Az Empire State Building, garantáltan a világ egyik legnagyobb élménye, nem csak szó szerint.

A közutak szerelmeseinek sem kell csüggedni, ha kerekeken szeretnék bejárni New Yorkot. Bizonyos kölcsönzőkben, akár már 4 dollárért cserébe kaphatunk elektromos mopedeket, melyekkel szuper halk és gyors is a közlekedés, valamint egy kicsit a New York-i száguldás élménye is a miénk lehet.

Azok, akik a fiatalos lendület hívei és két végéről akarják égetni a gyertyát, egy valóságos tündérmesében találják magukat New York képében. A lehetőségek tárháza, szinte szó szerint végtelen. Az éjszakai élet kifogyhatatlan lehetőségei garanciát jelentenek arra, hogy mindenki megtalálja a személyes érdeklődésének megfelelő helyet, bármilyen időpontban. Legyen szó akár a hip-hop kultúra kedvelőiről, hamisítatlan rock and roll rajongókról, vagy a tengerparti, latin ütemek szerelmeseiről, szemernyi kétségünk ne legyen felőle, hogy  ebben a városban mindenkinek garantált a szórakozás.

New York egy igazi metropolisz, tele lehetőséggel, felfedezéssel, történelemmel, kultúrával, gasztronómiával, izgalommal, rejtett nyugalommal, szépséggel, és soha véget nem érő ajtókkal, amelyeken legalább egyszer az életben be kell lépni!

Partnerek:

1. https://bit.ly/3hlkWAs

2. https://bit.ly/3AC4Zxl

3. https://bit.ly/3jQjt6N

4. https://bit.ly/3hk1ynu

5. https://bit.ly/3hn1bZj



<-- Vissza a New York Vértesacsa Fejér megye blog oldalra!

További cikkek