Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A  Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat
Kiemelt Partnereink:

Business coach

business coach

Agilis coach

agilis coach

kaszálás
kaszálás
prémium kollagén a Nutrinature oldalon

Vérvétel

Personal trainer Wien

zsírleszívás Széptest.com

arcplasztika Széptest

Kárpittisztító Kölcsönzés
 

Számítástechnikai partnereink
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál.

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function.
Nem működő CURL function.

Írta: Kovács Dorina


Személyes fejlődés Vértesacsa Fejér megye

Személyes fejlődés Vértesacsa Fejér megye
Az emberek azt mondják, hogy nehéz megtanulni, amit az önsegítéshez tudni kell. Amit szem előtt kell tartanod, amikor az önsegítésről van szó, az az, hogy képezned kell magad, és folyamatosan bővítened kell a tudásodat arról, hogyan segíthetsz magadon. Ez a cikk sok olyan tippet tartalmaz, amelyekkel segíthetsz magadon. A legjobb személyes fejlődési teendők! 


Az emberek azt mondják, hogy nehéz megtanulni, amit az önsegítéshez tudni kell. Amit szem előtt kell tartanod, amikor az önsegítésről van szó, az az, hogy képezned kell magad, és folyamatosan bővítened kell a tudásodat arról, hogyan segíthetsz magadon. Ez a cikk sok olyan tippet tartalmaz, amelyekkel segíthetsz magadon.

Mindig legyen nálad egy olyan eszköz, amivel le tudod írni a gondolataidat. Hordj a zsebedben egy jegyzetfüzetet és egy tollat. Jegyezd fel a fejedben felbukkanó gondolatokat, és fejleszd őket, amikor több időd lesz a témára.

Ha azt akarod, hogy az álmaid valósággá váljanak, tedd őket a céljaiddá. Ha valamit vizualizálsz, könnyebben lebonthatod a jelenetet alkotó komponenseket. Ha képes vagy megálmodni, akkor meg is tudsz valósítani valami hasonlót. Ha azzal motiválod magad, hogy az álmaidat kézzelfogható célokká alakítod, pillanatok alatt egy új helyen találod magad az életedben.

Az első lépés a személyes fejlődés felé az, hogy megtanulod, hogyan legyél vezető. A legtöbb ember azt hiszi, hogy a vezetés és a befolyás szinonimája. Nézd meg alaposan a vezetés felé vezető utadat. Gondolj azokra a körülményekre, amelyek a legnagyobb befolyással voltak az életedre. Hogyan változtattak meg téged ezek az események? Mik azok a dolgok, amelyek miatt kiválóan illeszkedsz egy csapatba? Ha felteszed magadnak ezeket a kérdéseket, jobban tudatosíthatod magadban, hogyan illeszkedsz a legjobban egy csapatba.

Zárd ki az étrendet és a táplálkozási hiányosságokat, mint a depresszió vagy a szorongás okát. Vegyél ki szisztematikusan bizonyos dolgokat az étrendedből, és figyeld, hogyan változik a hangulatod. Kezdd a koffeinnel és az alkohollal, amelyek leépíthetik a szerotonint.  Távolíts el néhány olyan élelmiszert, amelyek általában allergiát okoznak, például a kukoricát, a búzát és a tejtermékeket. Vizsgáltasd meg a hajszálaidat, hogy megállapítsd, szenvedsz-e tápanyaghiányban.

Képzeld el, hogy sikerrel jársz. Nem titok, hogy a siker kulcsa az, ha képes vagy elképzelni magad, ahogyan eléred a céljaidat. Ha megengeded magadnak, hogy belekóstolj abba, milyen érzés lesz a siker, feltöltöd a motivációdat, és lendületet adsz magadnak, hogy tovább haladj bármilyen célod elérése felé.

Ahelyett, hogy hagynád, hogy a kis szokások hógolyóként alakuljanak ki a kapcsolatodban, próbáld meg másképp értékelni a partnered sértő vagy nem kívánatos viselkedését. Például ne neheztelj a házastársadra azért, mert nem a te elvárásaid szerint takarítja a vécét. Ehelyett koncentrálj inkább arra, hogy milyen szépen rendben tartja a füvet, vagy hogy mennyire hálás, hogy egyáltalán beszáll a munkába!

Tanuld meg, hogy szinte bármilyen vita vagy konfliktus kimenetelét javítsd olyan mondatok használatával, amelyek empátiát és megértést közvetítenek a másik fél álláspontja iránt - még akkor is, ha nem értesz vele egyet.


A bipoláris zavarral kapcsolatos egészséges önsegítéshez győződj meg róla, hogy napi ütemtervet állítasz fel, és tartod magad hozzá. Ez azért fontos, mert így megszűnik a stressz, amit a bizonytalanság okoz az életedben. Ha van egy ütemterved, az segít rendet tenni az egész életedben.

Ha találsz olyan területeket az életedben, ahol sok lehetőség rejlik magában, akkor ki kell találnod azokat a lépéseket, amelyekkel ezt kiaknázhatod.. Ez segíteni fog abban, hogy sokkal többet érj el az életedben, miközben kihasználod azokat a képességeket, amelyekkel természetesen rendelkezel. Anélkül, hogy egy teljesen új készséget kellene megtanulnod, észreveszed majd, hogy csökken a stressz-szinted.

Mivel az érzelmek meglehetősen automatikusak, és nem olyasvalami, amit mi választottunk, titokzatosnak tűnhetnek. Azonban racionális megvilágításban is megérthetők a jobb személyes fejlődés érdekében. A boldogságérzés például annak a jele, hogy elértél egy személyes értéket. A szomorúság a veszteség jele. Ha elemezzük érzelmi állapotainkat, megfejthetjük az érzelmek belső nyelvét.

Mondd el az igazságot! Nehéz lehet mindig őszintének lenni, de ha megtalálod magadban, hogy mindig őszinte legyél, azt fogod tapasztalni, hogy kevesebbet aggódsz és kevesebb félelmet tartasz a szívedben. Az igazságnak megvan az a tulajdonsága, hogy tehermentesíti az embereket, és könnyebbé teszi őket.

Amikor arról van szó, hogy segíts magadon, meg kell próbálnod megemészteni az összes információt, amit most tanultál, és meg kell nézned, hogyan tudod megfelelően alkalmazni. Az önsegítés kulcsa az, hogy minél többet tanulj meg, és a lehető legjobban alkalmazd ezeket az információkat, csak így remélheted, hogy segíthetsz magadon.
 

<-- Vissza a Személyes fejlődés Vértesacsa Fejér megye blog oldalra!

További cikkek