Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A  Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat
Kiemelt Partnereink:

Business coach

business coach

Agilis coach

agilis coach

kaszálás
kaszálás
prémium kollagén a Nutrinature oldalon

Vérvétel

Personal trainer Wien

zsírleszívás Széptest.com

arcplasztika Széptest

Kárpittisztító Kölcsönzés
 

Számítástechnikai partnereink
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál.

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function.
Nem működő CURL function.

Írta: Kovács Dorina


Tanácsok a mindennapi élethez! Vértesacsa Fejér megye

Tanácsok a mindennapi élethez! Vértesacsa Fejér megye
A személyes fejlődést nehéz lehet elkezdeni. Az ember jelleme nagyon sok aspektusból tevődik össze, így a kérdés az, hogy "hol kezdjük?". A következő bekezdések megadják az irányt, amire szükséged van ahhoz, hogy elérd azt a személyes fejlődést, amire mindig is vágytál. Olvass csak tovább, és fedezz fel számos technikát, amellyel növelheted a sikeredet.
  Tanácsok a mindennapi élethez!
 
A személyes fejlődést nehéz lehet elkezdeni. Az ember jelleme nagyon sok aspektusból tevődik össze, így a kérdés az, hogy "hol kezdjük?". A következő bekezdések megadják az irányt, amire szükséged van ahhoz, hogy elérd azt a személyes fejlődést, amire mindig is vágytál. Olvass csak tovább, és fedezz fel számos technikát, amellyel növelheted a sikeredet.
 
Elszalasztod a lehetőségeket, ha elkerülöd a fontos döntések meghozatalát. Nem szabad elkerülnöd a döntéshozatalt, még akkor sem, ha úgy érzed, hogy nem rendelkezel minden információval. Ne hagyatkozz kizárólag az ösztöneidre. Még a hibákból is sokat tanulhatsz, mert akkor tudod, mit ne tegyél. Legközelebb jobb döntést fogsz hozni.
 
Ha lehangoltnak érzed magad, és nem tudod magadat motiválni, állj meg egy percre, és gondolj az életedben lévő összes pozitív dologra. Például lehet, hogy élvezed a munkádat, vagy van egy háziállatod. Ha egyszer az életed pozitív területeire koncentrálsz, elkezdesz szívből érezni, és hálás leszel a sok áldásért, amiben részed van.
 
A napló vezetése a személyes fejlődés egyik legfontosabb rutinja lehet, és betekintést nyújthat a valódi gondolataidba és érzéseidbe. Ha valaha is úgy érezted már, hogy nem tudod, mit akarsz az élettől, a napló vezetése válasz lehet arra, hogy felfedezd, mi az, amire valóban szükséged van ahhoz, hogy jobb emberré válj.
 
Személyes értékeid azonosítása az ugródeszka ahhoz, hogy kitaláld a számodra megfelelő személyes fejlődési tervet. Nem lenne értelme olyan tulajdonságot fejleszteni, ami ellentétes azzal, aki vagy. Ehelyett fordítsd az idődet és az energiádat az életed olyan területeire, amelyeket fejleszteni szeretnél, és amelyek szintén szinkronban vannak a személyes értékeiddel. Így érhetsz el tartós, pozitív változásokat az életedben.
 
Változtass az olvasmányok kiválasztásán. Ha általában ragaszkodsz a romantikus regényekhez, önéletrajzokhoz vagy könnyed novellákhoz, olvass el néhány könyvet más műfajokból. Választhatsz főzési útmutatót, esszégyűjteményt, használati útmutatót, vagy esetleg egy olyan könyvet, amely egy másik korban vagy kultúrában játszódik. Meg fogsz lepődni, hogy a tudás mennyire addiktív tud lenni, és az önbecsülésed is emelkedni fog.
 
Ha stresszesnek vagy szorongónak érzed magad, a stressz csökkentésének nagyszerű módja a rendszerezés. Mielőtt minden este lefekszel aludni, készítsd fel magad a következő napra. Hagyd, hogy a tudatalattid elvégezze a munkát, és megtervezd, mit fogsz csinálni, így ahelyett, hogy azon aggódnál, hogy mi fog következni, az aktuális munkára tudsz majd koncentrálni.
 
Váltsd fel a negatív környezetet a pozitív környezettel. Foglald le magad, és vedd körül magad olyan emberekkel és dolgokkal, amelyek pozitív hatással vannak rád. Kevésbé valószínű, hogy olyan rossz szokásokba kezdesz, mint a dohányzás vagy a túlevés, ráadásul nagyobb valószínűséggel használod majd az idődet pozitív és hasznosabb módon.
 
Miben vagy jó? A lehetőségeid maximalizálása fontos ahhoz, hogy egészséges és teljes életet élj. Elengedhetetlen, hogy ne hagyd, hogy a tehetséged ellaposodjon és ne hagyd, hogy a lehetőségek elszálljanak melletted. Kapcsolódjon be olyan tevékenységekbe és ügyekbe, amelyek illenek az igényeidhez.
 
Keress célt az életedben. Ha a napi munkarended és életterved miatt üresnek és beteljesületlennek érzed magad, gondolj azokra a dolgokra, amelyek igazán jelentenek neked valamit, és találd meg a módját, akármilyen kicsiben is, hogy részt vegyél benne. Még ha nem is tudod az életedet egy olyan ügynek szentelni, ami fontos számodra, akkor is szentelhetsz minden nap néhány percet önkéntes munkával, levélírással és telefonálással. Találj célt a részvétel által.
 
Amikor önsegítő célt tűzöl ki magad elé, fontos, hogy reálisak maradjanak az önmagaddal szembeni elvárásaid. A kitűzött céloknak kihívást kell jelenteniük, de nem szabad túlterhelniük. Ha túl könnyű vagy túl nehéz célokat tűzöl ki magad elé, az felesleges stresszt okozhat, és kevésbé valószínű, hogy végig fogod csinálni, ami csökkenti az önsegítő programban elért előrehaladást.
 
Határozd meg, hogy milyen attitűdökkel rendelkezel azzal kapcsolatban, hogy ki vagy. A rossz szokások rossz értékekből erednek, amelyek rossz hozzáállásból tevődnek össze. Ha azonosítani tudod a negatív attitűdjeidet, és azon dolgozol, hogy megváltoztasd őket, akkor javítani fogsz azon, hogy milyen ember vagy. Ezzel a javulással személyes szinten is többet fogsz fejlődni.
 
Ahhoz, hogy személyiségként valóban fejlődj, tanulmányozd a változást. Keresd a környezetedben a változásokat, és figyeld, hogyan történnek. Amikor elkezded megérteni a változást, elkezded csiszolni a képességeidet, hogy alkalmazkodj bármilyen helyzethez, és a saját életedben felkészültebb leszel a saját kihívásaiddal való szembenézésre.
Hogy a feladatokon belül maradj, fogadd meg azt a szabályt, hogy soha ne hagyj ki két napot egymás után a munkából. Néha mindenkinek szüksége van egy kis szünetre, de ha túl sok szabadidőt veszel ki, nehezebb lesz újra nekilátni. Ha a második napon nincs kedved a célodért dolgozni, akkor is tedd meg. Ne hagyd, hogy letérj a pályáról.
 
A tudás nem jelenti a megértést. Egy tudálékos ember akár hatalmaskodónak és nagyképűnek is tűnhet. Ha időt szánsz a tudás keresésére, akkor szánj időt a tudás elsajátítására is. Bárki tud emlékezetből tényekkel és adatokkal fröcsögni, azonban, ha időt szánunk a téma megértésére és mélyreható kutatására, az bölcsességet teremt.
 
Határozd meg, mi a legfontosabb számodra, a többit pedig engedd el. Lehet, hogy nagyon keményen próbálsz mindent megcsinálni, holott az igazság az, hogy senki sem képes rá. Amikor szembesülsz valamivel, kérdezd meg, hogy kapcsolódik-e ahhoz, ami a legfontosabb az életedben. Ha nem, akkor nincs rá szükséged.
 
Mint látod, a személyes fejlődés egyszerűbb, mint amilyennek látszik. Ha a személyes fejlődési folyamatot apró, kezelhető célokra bontod, minden nap, végére közelebb kerülsz a céljaidhoz. Képes leszel gyakorolni azt, amit szokássá szeretnél tenni, és növelni fogod a saját morálodat a folytatáshoz. Ezek a tippek csak egy ugródeszka, rajtad áll, hogy jobb életet építs.
 
 
 
 

<-- Vissza a Tanácsok a mindennapi élethez! Vértesacsa Fejér megye blog oldalra!

További cikkek