Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A  Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat
Kiemelt Partnereink:

Business coach

business coach

Agilis coach

agilis coach

kaszálás
kaszálás
prémium kollagén a Nutrinature oldalon

Vérvétel

Personal trainer Wien

zsírleszívás Széptest.com

arcplasztika Széptest

Kárpittisztító Kölcsönzés
 

Számítástechnikai partnereink
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál.

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function.
Nem működő CURL function.

Írta: Kovács Dorina


A Led szalag varázsa Heves megye

A Led szalag varázsa Heves megye
Mindenekelőtt tudni kell a led szalagokról, hogy örökérvényűek. Nincs olyan hely az otthonunkban, ahol ne mutatna jól! Képzeljük csak el, ahogy a nappalinkat ékesítik ezek a hangulatkellékek, vagy akár a kerti pavilonban is tökéletesen mutatnak. Köztudott tény, hogy a fény kiváló hatást gyakorol az emberek közérzetére és hangulatára, melyet még tetézi a led szalagok nyújtotta változatos és esztétikus lehetőségek. Az ámulatba ejtő látványon kívül hasznosak is, hiszen remek fényforrásnak is minősülnek.     
  Mindenekelőtt tudni kell a led szalagokról, hogy örökérvényűek. Nincs olyan hely az otthonunkban, ahol ne mutatna jól! Képzeljük csak el, ahogy a nappalinkat ékesítik ezek a hangulatkellékek, vagy akár a kerti pavilonban is tökéletesen mutatnak. Köztudott tény, hogy a fény kiváló hatást gyakorol az emberek közérzetére és hangulatára, melyet még tetézi a led szalagok nyújtotta változatos és esztétikus lehetőségek. Az ámulatba ejtő látványon kívül hasznosak is, hiszen remek fényforrásnak is minősülnek.     
 
A led szalag tulajdonságai:

Mielőtt beszerezzük otthonunkba ezt a remek kelléket, mindenképpen javasolt néhány alapvető kérdést átgondolni, hogy mire is fektessünk hangsúlyt a vásárlás során.    
A rugalmas led szalagok világszerte hatalmas népszerűségnek örvendenek, különféle ipari, kereskedelmi és lakossági projektekben is alkalmazzák ezt a megoldást. Az általa nyújtott fény és hangulatvilágítás számos építész és világítástervező soraiban közkedvelt, többek között a hatékonysága, a színválasztéka és a fényerő javítása miatt.
Mégis az egyik legnagyobb előnye az, hogy módfelett egyszerű a telepítése. Éppen ezen rugalmasságuk miatt az egyik legfelkapottabbak az otthoni barkácsolást illetően. Amennyiben rendelkezésünkre állnak a led szalagok, akkor nagyon könnyen beoszthatjuk az időnket, ami a felszerelést illeti, hiszen csupán 1-2 óra alatt könnyen meg lehet valósítani a telepítést. Nem árt tisztában lenni azzal, hogy a szabvány méret nem a legjelentősebb a piacon. Általánosságban kijelenthető, hogy egyedi méretezéssel tehetünk szert led szalagokra, amihez otthoni mérésekre van szükség. Az esztétikus látvány elérése érdekében nem árt, ha pontosan megmérjük az adott tér hosszúságát, legyen szó egy szobáról, vagy épp a kertben található létesítményről. Miután ez a mérés megvalósult, a kapott adatokat lejegyezve máris közelebb kerülünk a led szalaghoz, melynek köszönhetően a hangulat garantált lesz.       
Előfordulhat viszont olyan eset is, amikor nincs időnk méricskélni, mert azonnal be kell szerezni a led szalagot, de szerencsére ez nem okoz túl nagy problémát. A különféle áruházak barkács részlegein kérhetünk bármekkora hosszúságú led szalagot. Nem kell tartani attól, hogy ez egy nehéz feladatnak fog minősülni, hiszen a szalagok vágása kifejezetten egyszerű a csíkok mentén levágott vonalak miatt. A standard led szalagok vágási pontjainál egy fekete vonal helyezkedik el, mindkét oldalán réz forrasztópárnákkal. Ezek lehetővé teszik, hogy minden szalagdarab vágást követően kifogástalanul működjön a led szalag.
 
A led szalagok típusai:

A led szalagok kiválasztása során fontos kiemelni, hogy ez nem korlátozódik le kizárólag beltérre, hiszen lehetőség van a kinti területeket is megvilágítani ezzel a módszerrel. Amennyiben az otthonunk külső tereit szeretnénk díszíteni, akkor javasolt a vízálló kivitel. A vízálló led szalagok túlnyomó része IP65 besorolású, szilikon gyanta anyaggal, melynek köszönhetően a szalag védve lesz a nedvességtől, a párától, folyékony anyagoktól és még a portól is. Nyilvánvaló, hogy ezek a kinti led szalagok drágábbak, de egyrészt jobban megéri, hiszen nem megy tönkre rövid időn belül, másrészt pedig így a biztonságos.
Milyen kérdéseket kell figyelembe venni a vásárlást megelőzően?
  • Milyen területet szeretnénk megvilágítani?
  • Hova kerüljön pontosan a led szalag?
  • Fali kapcsoló vagy távirányítós szabályozás?
  • Milyen hangulat elérése a célunk?
  • Milyen színek domináljanak?
  • Van-e másik fényforrás a közelben?
Amennyiben erre a néhány kérdésre tudjuk a választ, akkor már indulhatunk is megvásárolni a led szalagot, mellyel nemcsak egy újfajta fényforrás lehet a birtokunkban, hanem a hangulatot is különlegessé teszi.
 
 
 

<-- Vissza a A Led szalag varázsa Heves megye blog oldalra!

További cikkek