Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A  Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat
Kiemelt Partnereink:

Business coach

business coach

Agilis coach

agilis coach

kaszálás
kaszálás
prémium kollagén a Nutrinature oldalon

Vérvétel

Personal trainer Wien

zsírleszívás Széptest.com

arcplasztika Széptest

Kárpittisztító Kölcsönzés
 

Számítástechnikai partnereink
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál.

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function.
Nem működő CURL function.

Írta: Kovács Dorina


Aszfaltozás és útépítés V. 5. kerület Budapest

Aszfaltozás és útépítés V. 5. kerület Budapest
Az aszfaltozás és az útépítés olyan feladatnak minősül, amely megfelelő szakértelmet kíván. Sajnos ez nem egy olyan eset, mint például amikor egy villanykörte cseréhez nem kell szakembert hívni, mert sokan meg tudják oldani ezt. Akinek szüksége van akár aszfaltozásra, akár útépítésre a legjobban teszi, ha kiválasztja a megfelelő céget, amelynek profi szakemberei megoldják ezt. Éppen ezért nem kell sokat gondolkodni, hiszen a Sándor Aszfalt rendelkezik ezen tulajdonságokkal. Az aszfaltozás és az útépítés folyamatáról
 
Az aszfaltozás és az útépítés olyan feladatnak minősül, amely megfelelő szakértelmet kíván. Sajnos ez nem egy olyan eset, mint például amikor egy villanykörte cseréhez nem kell szakembert hívni, mert sokan meg tudják oldani ezt. Akinek szüksége van akár aszfaltozásra, akár útépítésre a legjobban teszi, ha kiválasztja a megfelelő céget, amelynek profi szakemberei megoldják ezt. Éppen ezért nem kell sokat gondolkodni, hiszen a Sándor Aszfalt rendelkezik ezen tulajdonságokkal.  
Mivel az aszfaltozás és az útépítés nagyon sok részterülettel rendelkezik, így nem árt, ha tisztában vagyunk azzal, hogy nekünk, megrendelőknek pontosan mire is van szükségünk. Éppen ezért a Sándor Aszfalt betekintést enged azokba az információkba, amelynek tudása elengedhetetlen a megrendelés során.     


Mit is fed ez a tudás?
 
Számos olyan tényező szerepel egy ilyen folyamat során, amiről nem árt, ha mi laikusok is tudunk, hiszen nem biztos, hogy háztulajdonosként, kereskedelmi ingatlan tulajdonosként, vagy épp önkormányzati alkalmazottként a kellő tudással rendelkezünk az aszfaltozásról és az útépítésről.
Mivel egy nagy folyamatról van szó, ezért első lépésben nélkülözhetetlen, hogy a már meglévő felületet eltávolíttassuk, akár beton, aszfalt, vagy egyéb anyag, amellyel az utat burkolták. Ez a fázis nehézgépek segítségével történik, ideértve a kisebb bobcat-eket, targoncákat, homlokrakodókat és nagydömpereket.          
Ezt követően nagy hangsúlyt kap az, hogy a vízelvezetés a megfelelő módon legyen kivitelezve, hiszen az esetek nagy részében ez a hiány, vagy hiba okozza az úthibákat, például kátyúkat, repedéseket és hullámokat. A Sándor Aszfalt nagy figyelmet szentel ennek is, amivel garantálja az új aszfalt és útburkolat kifogástalan és hibátlan állapotát hosszú távon is.
Fontos kiemelni, hogy az aszfaltozás és útburkolás alapja az altalaj minősége. Elengedhetetlen, hogy ez a felület stabilitást biztosítson az új burkolat részére. Ez az egyik legkiemelkedőbb védelmi faktor, amely biztosítja a fagyás csökkentését és az olvadás okozta károsodásokat. Az egyik leglényegesebb rész a telepítés alkalmával az alap vastagsága, stabilitása és a tömörítése. Amennyiben ez nem történik meg, akkor ne is számítsunk arra, hogy az új útburkolat évekig tökéletes marad. Tehát összességében a részletek kimagasló szereppel bírnak, amit a Sándor Aszfalt minden esetben szem előtt tart.
Az aljzat lefektetését követően kijavítják az esetleges puhább részeket, majd az egyik lényegi tevékenység jön, ami a kötőanyag hozzáadása. Mivel a kötőanyag rétegei olajjal vannak keverve és hatalmas adalékanyagról beszélünk, ami rendkívül erős és tartós, így ez minősül a legfontosabb lépésnek ebben a folyamatban. Miután az új aszfaltfelület tartószerkezetei telepítésre kerültek, ekkor hozzáadják a legfrissebb aszfaltrétegeket. Erre azért van szükség, hogy tiszta és sima menetet kapjunk. Ez a felszíni aszfalt kis adalékanyagokból, homokból és olajból tevődik össze.
Végső lépésben fontos kiemelni, hogy nem minősül gyakori esetnek, amikor az új aszfaltburkolat nem kapcsolódik semmihez. Gondoljunk csak egy meglévő felhajtóra, parkolóra, vagy akár úttestre. Ebből kifolyólag pedig össze kell kötni a már meglévő anyaggal az újat, ami szintén nagy szaktudást igénylő feladat. Ezt a műveletet nevezzük fenékhézagolásnak, amikor a régi aszfalt találkozik az újjal.   
Ebben a fázisban is gondolni kell a vízelvezetés fontosságára, hiszen a Sándor Aszfaét szakemberei mindent megtesznek annak érdekében, hogy ez is tökéletes legyen. Miután lefektették az aszfaltot és az úgynevezett fenékcsuklókat, újra simítják és tömörítik a teljes felületet.
Nekünk, a Sándor Aszfalt megrendelőinek már csak annyi teendőnk lesz, hogy élvezzük a remek minőségű, új aszfaltburkolatot.
 

<-- Vissza a Aszfaltozás és útépítés V. 5. kerület Budapest blog oldalra!

További cikkek