Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A  Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat
Kiemelt Partnereink:

Business coach

business coach

Agilis coach

agilis coach

kaszálás
kaszálás
prémium kollagén a Nutrinature oldalon

Vérvétel

Personal trainer Wien

zsírleszívás Széptest.com

arcplasztika Széptest

Kárpittisztító Kölcsönzés
 

Számítástechnikai partnereink
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál.

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function.
Nem működő CURL function.

Írta: Kovács Dorina


Használtautó vásárlás Ecséd Heves megye

Használtautó vásárlás Ecséd Heves megye

A használtautó vásárlás legfontosabb tudnivalói

Ma már senki nem akad fenn a használtautó vásárlás jelenségén. Akár külföld, akár belföld, a piac zsúfolásig teli van a választék legszélesebb skálájával. Van, aki rögtön szerelembe esik egy internetes fotón látott autóval, de ebbe kalkuláljuk bele a rejtett hibákat is. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy nem néznek alaposan utána a kocsinak, nyélbe ütik az üzletet, majd jól megbánják. Nagyon fontos, hogy tájékozottak és alaposak legyünk, mielőtt megvesszük álmaink használt autóját.

Ma már játszi könnyedséggel nézhet utána a járműnek, mielőtt nagyobb összeget ad ki érte – hála a megbízhatóság növekedésének, a fejlett gyártási technológiáknak és a biztosítási folyamatoknak. Akár az interneten is ránézhet az alvázszám történetének, ugyanis létezik kifejezetten ilyen weboldal, mindössze pár percet vesz igénybe az utánajárás.

Mindegy, hogy független/ márkakereskedésben, magánembertől vagy jóváhagyott kereskedőtől próbál vásárolni, kockázati tényezők mindig voltak és lesznek is, ám némi gyakorlattal rutint szerezhet magának az ember, ha használja a józan gondolkodását is az üzlet megkötése előtt. Ha belejön, már a hirdetés elolvasása közben észreveheti a turpisságokat. Ne az érzelmeinkre hallgassunk! Csakis az eszünk diktáljon, még akkor is, ha a szívünk a hőn áhított autóhoz húz. Hiába ragad magával egy fényképen látott jármű, ha a belseje kisebb -nagyobb hibákat rejt.

Lássuk, mi az, amit alaposan meg kell vizsgálnunk!

Az autó szíve, a motor legyen a legelső áttekintendő tétel. Nézzük meg, szivárog -e, mekkora az olajszint, milyen a tömítés állapota és a kipufogóból jövő füst. Sebességváltó állapota? Le kell tesztelni a tengelykapcsoló fogási pontját, érezzük, hallgassuk a sebváltó könnyen kezelhetőségét. Milyen a jármű karosszériája? Nézzük meg kívülről, majd alulról is – esetleg kicsit világítsuk is meg. Jöhet a futómű – milyenek a gumik, a kerekek? Ellenőrizzük a futófelület mélységét, a gumik gyártmányait.

Aztán kukkantsunk be a belső térbe, ki ne hagyjuk a csomagtartó állapot ellenőrzését, a figyelmeztető lámpákat, de ugyanilyen fontos megtekinteni az elektronika megfelelő működését is. Ha itt kibukik valami probléma, az sok jót nem ígér, valószínűleg a későbbiekben is sok pénzt fog kiszedni a zsebünkből, ha már most hibásan működik. Mindenképpen kérjünk tesztvezetést, rengeteg figyelmeztető jel jöhet ki a próbaút során, vajon megéri -e belefeccölni a hőn áhított autóba?

Ezeket az ellenőrzéseket a saját érdekünkben ajánlatos megtenni – ugye Ön is úgy gondolkodik, hogy inkább most derüljön ki rejtett hiba, mintsem pár nap múlva, mikor jogilag is a mienk már a használt autó?

Érdemes még a kocsi dokumentációját is átnézni. A használt autók vásárlásakor a legnagyobb kincs egy füzet, amibe vele van írva az összes rajta elvégzett munka és beletett alkatrész, nyugta és bizonylat. Ez még ahhoz is hozzájárul, hogy ellenőrizhesse a futásteljesítményt az irányítópulton. Ugyanilyen értékes információkat rejt a szervízkönyv, hiszen így feltárul előttünk a kocsi múltja.

Ha ezeket az apróságokat megteszi és úgy érzi, minden rendben, már kezet is foghat az eladóval, nincs akadálya, hogy Öné legyen álmai használt autója!

 

 

 

 



<-- Vissza a Használtautó vásárlás Ecséd Heves megye blog oldalra!

További cikkek