Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A  Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat
Kiemelt Partnereink:

Business coach

business coach

Agilis coach

agilis coach

kaszálás
kaszálás
prémium kollagén a Nutrinature oldalon

Vérvétel

Personal trainer Wien

zsírleszívás Széptest.com

arcplasztika Széptest

Kárpittisztító Kölcsönzés
 

Számítástechnikai partnereink
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál.

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function.
Nem működő CURL function.

Írta: Kovács Dorina


Lakáshitel Ecséd Heves megye

Lakáshitel Ecséd Heves megye

Lakáshitel – minden, amit tudni érdemes

A lakáshitel felvétele szinte gyerekjáték manapság, bár nem árt tisztában lenni pozitív hozományai mellett az árnyoldalaival is, mielőtt hitelt igénylünk. Jó tudni lakáshitel vagy egyéb más hitelkérelem benyújtása előtt, mire számíthatunk anyagiak terén, így biztos nem fogunk csalódni vagy esetleg ledöbbenni a saját bőrünkön tapasztalva a negatív hozományokat. Ahány hitel, annyi konstrukció, így aztán nem győzünk majd válogatni, milyen formában, mennyi hitelt szeretnénk igényelni, de persze a visszafizetés ütemezését és a megtérítendő összeg részleteit is megválaszthatjuk. Szó, ami szó, kedvező feltételekkel találkozhatunk, így sokkal könnyebb lakást, házat vásárolni, mint akár még néhány éve.

Ám mielőtt felvesszük a hitelt, feltétlen rágjunk át alaposan néhány tudnivalót.

Először is legyen előzetes megtakarítás. Attól függően, hogy milyen hitelt választ és melyik hitelezőtől, az előleg a lakás vételárának 2,25%-a és 20% -a közé eshet. A havi költségvetési megtakarítás hozzájárulhat, hogy az előlegre eleget tudjon félretenni. Ha már látja, hogy a költségvetés mit támogat, érdemes elgondolkodni azon, hogy bankszámlájáról egyenesen a takarékpénztárban landoljon az a bizonyos összeg, amit minden hónapban félretenne. Ez egy praktikus, komfortos lépés. Több bank is van, aki ebben segítő társ lehet. Ha Ön nem annyira tehetős, és kevesebbet tud félretenni, akkor más szempontból kedvezőtlenebb kölcsön típust kell választania.

Fontos a hitel pontszám kimutatás – ha jó a hitelminősítés, olyan pozícióba kerülhetünk, hogy megkapjuk legjobb ajánlatot, ami a lakáshitelt illeti. Mielőtt belevág a lakásvásárlásba, szerezze meg a hiteljelentés másolatát. Ez alapján látható lesz, milyen képet mutat a hitel a potenciális hitelezőknek, és ha szükséges, a hitel- pontszám javítást is szorgalmazhatja.
partnerek:

Irodaszer
. Villanyautó töltő
cnc forgácsolás
adó és könyvvizsgálat sopron
prémium toborzás

A precizitás fontos, még a banki ügyintézés menetekor is. Készüljön fel előre, hogy ha jelzálogkölcsönt igényel, egy sor pénzügyi dokumentumot be kell mutatnia a hitelezőnek – célszerű ezeket előre összeállítani, így gyorsabb lesz az ügyintézés folyamata, feldolgozása. Ha más nincs, akkor is legyen utolsó két fizetési igazolás, két évre visszamenően adóbevallás, és aktuális banki brókeri nyilatkozatok. Jó ötlet hitel kalkulátort bevetni annak érdekében, hogy milyen az a lakás, amit Ön is meg tud vásárolni. Használatuk gyerekjáték, és jelzik, mennyi lesz a havi törlesztő részlet lakásárak, előlegek és kamatlábak figyelembe vételével. Javasoljuk, hogy még ma tanulmányozza a kényelmes és praktikus jelzálog kalkulátort!

Minden hitel más és más, így jó, ha megtanul olvasni a sorok közt és össze tudja hasonlítani a különböző kínálatokat. Ha a hitelek kamatlába ugyanaz is, a pontokban és díjakban lehetnek eltérések, így lehetséges, hogy az egyik hitel ajánlat többe kerül, mint a másik. Minden olyan összetevőt, ami hatással van a jelzálog árára, át kell látnunk, így könnyű lesz az egyes ajánlatok összevetése.

Lényeges lépés még a piackövetés. A kamatláb az egyik legfontosabb faktor a jelzálog költségének definiálásában. A jelzálogkölcsön kamatlába napról napra változik, így érdemes figyelemmel kísérni, hogy éppen hol áll, ugyanis mondjuk a szülőknek 30 éves fix kamatozású kölcsön lett felvéve, a munkatársnak állítható kamatozású kölcsöne van, és ez nem jelenti azt, hogy ezek közül bármelyik is jól jönne nekünk. Nyitott szemmel kell járni a piacon!

 

 

 



<-- Vissza a Lakáshitel Ecséd Heves megye blog oldalra!

További cikkek