Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A  Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat
Kiemelt Partnereink:

Business coach

business coach

Agilis coach

agilis coach

kaszálás
kaszálás
prémium kollagén a Nutrinature oldalon

Vérvétel

Personal trainer Wien

zsírleszívás Széptest.com

arcplasztika Széptest

Kárpittisztító Kölcsönzés
 

Számítástechnikai partnereink
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál.

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function.
Nem működő CURL function.

Írta: Kovács Dorina


Legyél a belső éned mestere Ecséd Heves megye

Legyél a belső éned mestere Ecséd Heves megye
Ismerj meg néhány tippet, amelyek segíthetnek jobbá tenni az életedet és jobb emberré válni. Kitalálhatsz mindent, amire szükséged van ahhoz, hogy kitarts és elérd az összes személyes célodat. Nem is olyan ijesztő, ha már tudod, mit akarsz tenni azért, hogy pozitív változásokat érj el az életedben.
 
Legyél a belső éned mestere ezekkel a személyiségfejlesztési tippekkel!
 
Ismerj meg néhány tippet, amelyek segíthetnek jobbá tenni az életedet és jobb emberré válni. Kitalálhatsz mindent, amire szükséged van ahhoz, hogy kitarts és elérd az összes személyes célodat. Nem is olyan ijesztő, ha már tudod, mit akarsz tenni azért, hogy pozitív változásokat érj el az életedben.
 
A személyes fejlődés gyakran az agresszív tervezők dolga. A túlságosan szigorú terv azonban akadálya lehet a sikeres személyes fejlődésnek. A terveknek rugalmasnak kell maradniuk, hogy megbirkózzanak a váratlan akadályokkal. Amikor a stratégiák sikertelennek bizonyulnak, a terveknek változniuk kell, hogy alternatív ötleteket fogadjanak be. A rugalmas terv mindig jobb, mint a rugalmatlan.
 
Próbáld meg kideríteni, mit akarsz az élettől, és mit tartasz fontosnak az életedben. Próbáld meg kitalálni, mik a személyes értékeid, és hogyan alkalmazod őket az életedben. Tisztában kell lenned azzal, hogy mi fontos számodra, és mi az, ami az életedben örömet és fájdalmat okoz neked.
 
Ha van egy nagy, elérhetetlennek tűnő célod, bontsd le kisebb feladatokra. Egy hatalmas cél egyszerre történő felvállalása gyorsan nyomasztóvá válhat. Ehelyett bontsd a célt minél több apróbb, egyszerű feladatra. Ezután összpontosíts az egyes feladatok teljesítésére. Mielőtt észrevennéd, az összes kis erőfeszítésed összeadódik, és lehetővé teszi, hogy elérd a nagyobb célodat.
 
Ne félj a változástól. Sok ember megalapozottan fél a változástól. Elvégre miért változtatna valamin, ha kényelmesen érzi magát? A probléma az, hogy a világ folyamatosan változik, akár változunk vele együtt, akár nem. Ahelyett, hogy a komfortzónát keresnéd, fogadd el a változást. Tanulj belőle, és hamarosan képes leszel alkalmazkodni bármihez, amit a világ rád zúdít!
 
Az önbizalomhiányt az emberben a kétségek táplálhatják. Ha folyamatosan kételkedsz a képességeidben és a készségeidben, akkor ez csak táplálja az önbizalomhiányt. Ünnepeld azokat a tehetségeket, amelyekben kiemelkedő vagy, és gyakorolj, hogy fejleszd azokat, amelyekben nem. Az önbizalmad növekedni fog, ahogy a képességeid fejlődnek.
 
Amikor készen állsz arra, hogy jobbá tedd magad, adj magadnak egy kihívást. Szeretettél már valaha is megtanulni egy új készséget? Tegyél lépéseket annak érdekében, hogy ez valósággá váljon. Ha kilépsz a komfortzónádból, az segíteni fog felfedezni a rejtett tehetségeket és erősségeket. Ha ráveszed magad, hogy új dolgokat próbálj ki, pontosan láthatod, mire vagy képes.
 
Naponta legalább egy tervezett feladatot el kell végezned, ha produktívnak akarod érezni magad. A feladat nem lehet ijesztő. Fontos, hogy olyan feladatot válassz, amely belefér a rendelkezésre álló idődbe, ahelyett, hogy megpróbálnál valamit a valóban szükségesnél kisebb időbe szorítani.
 
Minden évet azzal kell kezdened, hogy írsz egy listát azokról a dolgokról, amelyeket az év során el szeretnél végezni. Vegyél bele olyan dolgokat, amelyek elvégzése munkát igényel, de olyanokat is, amelyek szórakoztatóak, mint például egy nyaralás. A lista vezetésével képes leszel látni az összes célt, amit az évre kitűztél, ami segíteni fog abban, hogy fókuszban tartsd, hogy segítsen mindent elvégezni.
 
Kevés olyan erőteljes dolog van az életben, mint megtanítani egy másik embert olvasni, legyen az akár gyermek, akár felnőtt. Fontold meg, hogy önkéntes munkát vállalsz egy iskolában vagy hajléktalanszállón, mint tanár. Olyan készség elsajátítására adsz majd lehetőséget, amely szó szerint megváltoztathatja a világukat, és a szeretteik világát is.
 
A depresszió leküzdéséhez mozogj! A gyaloglás nagyszerű mozgásforma és egy élénk séta csodákra képes, hogy feldobd a hangulatodat. Ne hanyagold el a sétálást! Ha minden nap vacsora után teszel egy kényelmes sétát, az segíthet ellazulni és kikapcsolódni. Szánj időt arra, hogy nézelődj, és valóban lásd mindazt, ami körülötted van. Keresd mindenben a pozitívumot.
 
Könnyíts a terheken, amelyeket hordozol. Ha sok bűntudatot és stresszt hordozol magadban, biztosan hasznodra válik, ha szakembert keresel fel, aki segít rendezni ezeket az érzéseket. Ha csak hagyod, hogy ezek az érzések elhatalmasodjanak rajtad, biztos, hogy egy ponton össze fogsz omlani.
 
Állj meg, és vegyél egy mély lélegzetet! Ez tényleg működik, még akkor is, ha kissé ostobának vagy butának tűnik. Koncentrálj mélyen minden egyes lélegzetvételre, és érezni fogod, hogy a stressz, amit magaddal cipelsz, feloldódik. A különböző légzéstechnikák elsajátítása segíthet.
 
Tölts el egy kis időt internet nélkül. Ha állandóan a számítógépen ülsz, és próbálod megtalálni a problémáid megoldásának módját, akkor nem fogod megoldani a problémát, ami miatt stresszelsz. Ha kevesebb időt töltesz a számítógépen, több időt tudsz majd a probléma megoldásához való hozzájárulással tölteni.
 
Nagyszerű személyiségfejlesztési stratégia, ha megpróbálsz utánozni valakit, aki rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amelyekkel te is szeretnél rendelkezni. Ez egy elég egyszerű tipp. Ha olyasvalaki közelében vagy, aki rendelkezik azzal a tulajdonsággal, amivel te is szeretnél rendelkezni, könnyebbé válik számodra, hogy kifejleszd azt a tulajdonságot.
 
A személyes fejlődés nagyszerű tippje az, hogy hajtsd végre az igazságokat, amelyeket igazoltál. Nem dőlhetsz hátra, és nem hagyatkozhatsz kizárólag a bölcsességedre és a tudásodra. Kell, hogy legyen erőd végrehajtani. Ez az egyetlen módja annak, hogy a megfelelő mennyiségű megértés megvalósuljon.
 
Amikor a személyes fejlődésről van szó, győződj meg róla, hogy mindig őszinte vagy másokkal és magaddal szemben is. Ez fontos, hogy ne csak a saját hírnevedet építsd, hanem hogy teljes mértékben fejlődj önmagaddal. Az őszinteség magában foglalja a nyílt hazugságot, a mulasztással való hazudozást, valamint a magaddal szembeni hamis elvárások kialakítását.
 
Mint láthatod, segíteni magadnak abban, hogy jobb életet élj és jobb emberré válj, nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik. Csak kutatást kell végezni, listákat kell készíteni, és segítséget kell kérni, ha szükséged van rá. A munka megtérül, ha egyszer meglátod, hogyan segíthet abban, hogy jobban élhesd az életed.
 
 
 


<-- Vissza a Legyél a belső éned mestere Ecséd Heves megye blog oldalra!

További cikkek