Rólunk

Internet búvárok vagyunk. Blog oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy láthatóbbá tegyük a hazai vállalkozásokat az online térben. Ezt a digitális marketing legmodernebb eszközeinek a használatával érjük el. A  Blog oldalunkon való megjelenéshez, kérünk küld el üzenetedet a Kapcsolat menüpontban.

Kapcsolat
Kiemelt Partnereink:

Business coach

business coach

Agilis coach

agilis coach

kaszálás
kaszálás
prémium kollagén a Nutrinature oldalon

Vérvétel

Personal trainer Wien

zsírleszívás Széptest.com

arcplasztika Széptest

Kárpittisztító Kölcsönzés
 

Számítástechnikai partnereink
Külföldi partnerek
TANÁCSADÁS a következő településeken:

Budapest, Győr, Miskolc, Pécs, Szeged, Debrecen Mosonmagyaróvár, Sopron, Fertőd, Kapuvár, Csorna, Győr, Pápa, Celldömölk, Sárvár, Kőszeg, Szombathely, Ják, Körmend, Szentgotthárd, Csepreg, Zalalövő, Vasvár, Jánosháza, Devecser, Ajka, Sümeg, Pécsvárad, Komló, Sásd, Dombóvár, Bonyhád, Bátaszék, Baja, Bácsalmás, Szekszárd, Tolna, Fadd, Paks, Kalocsa, Hőgyész, Tamási

Balatonboglár, Kaposvár, Csurgó, Nagyatád, Kadarkút, Barcs, Szigetvár, Sellye, Harkány, Siklós, Villány, Bóly, Mohács, Pécs, Szentlőrinc Andocs, Tab, Lengyeltóti, Simontornya, Enying, Dunaföldvár, Solt, Szabadszállás, Sárbogárd, Dunaújváros, Kunszentmiklós, Ráckeve, Gárdony, Székesfehérvár, Balatonföldvár, Siófok, Balatonalmádi, Polgárdi, Balatonfűzfő, Balatonfüred, Veszprém, Sátoraljaújhely

Szentes, Mindszent, Kondoros, Orosháza, Hódmezővásárhely, Szeged, Battonya, Mezőkovácsháza, Békéscsaba, Nagymaros, Nyergesújfalu, Kismaros, Göd,Szob, Rétság, Balassagyarmat, Romhány, Hollókő, Szécsény, Aszód, Hatvan, Monor, Lajosmizse, Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel, Dusnok, Kiskunhalas, Jánoshalma, Bácsalmás, Kelebia, Röszke, Mórahalom, Kiskunmajsa, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Bugac, Kecskemét, Tiszakécske

Nagykörös, Cegléd, Budaörs, Pécel, Gödöllő, Dunakeszi, Budakeszi, Szentendre, Dorog, Esztergom, Visegrád, Mátrafüred, Bátonyterenye, Salgótarján,Rudabánya, Szendrő, Edelény, Kazincbarcika, Sajószentpéter, Ózd, Miskolc, Eger, Mezőkövesd, Füzesabony, Tiszafüred, Heves, Jászapáti, Kunhegyes, Újszász, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Szolnok, Martfű, Tiszaföldvár, Túrkeve, Mezőtúr, Gyomaendrőd, Szarvas, Kunszentmárton, Csongrád, Abony, Nagykáta, Újszász, Jászberény, Jászfényszaru, Jászárokszállás, Lőrinci, Gyöngyös, Pásztó,Gyula, Sarkad

Békés, Mezőberény, Szeghalom, Berettyóújfalu, Biharkeresztes, Püspökladány, Karcag, Derecske, Nádudvar, Hajdúszoboszló, Debrecen, Balmazújváros, Hajdúböszörmény, Téglás, Hajdúhadház, Nyíradony, Újfehértó, Hajdúdorog, Mezőcsát, Polgár, Hajdúnánás, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tiszalök, Tokaj, Felsőzsolca, Szikszó, Szerencs, Sárospatak, Zalaszentgrót

Hévíz, Tapolca, Keszthely, Lenti, Zalakaros, Letenye, Nagykanizsa, Marcali, Böhönye, Fonyód, Balatonlelle,  Encs, Kisvárda, Nagyhalász, Vásárosnamény, Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Máriapócs, Nyírbátor, Nagykálló, Várpalota, Ajka, Herend, Mór, Kincsesbánya, Oroszlány, Kisbér, Tatabánya, Pannonhalma, Bábolna, Komárom, Tata, Pilisvörösvár, Bicske, Érd, Százhalombatta, Martonvásár, Százhalombatta, Gyál.

Budapest egész területe:

Budapest 1. kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 5. kerület, 6. kerület
Budapest 7. kerület, 8. kerület, 9. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület
Budapest 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület
Budapest 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22.kerület, 23. kerület
Nem működő CURL function.
Nem működő CURL function.

Írta: Kovács Dorina


Top titkok a cikk marketing siker felfedéséhez! Ecséd Heves megye

Top titkok a cikk marketing siker felfedéséhez! Ecséd Heves megye
Hiszed vagy sem, a cikkmarketing valóban uralja a tájat az induló webes vállalkozások számára. Természetesen a hatalmas vállalkozásoknak odakint nem kell annyi erőfeszítést tenniük a tartalom nyomására. Olvass néhány nagyszerű módszerről, amivel javíthatod a kampányodat.
  Top titkok a cikk marketing siker felfedéséhez!

Hiszed vagy sem, a cikkmarketing valóban uralja a tájat az induló webes vállalkozások számára. Természetesen a hatalmas vállalkozásoknak odakint nem kell annyi erőfeszítést tenniük a tartalom nyomására. Olvass néhány nagyszerű módszerről, amivel javíthatod a kampányodat.

Az ingyenességeket ki kell használni. Ez olyan érzést ad az ügyfélnek, hogy többet kapott, mint amiért fizetett, és arra csábítja, hogy újra vásároljon tőled. Ha az ingyenes árucikket a logóddal látod el, akkor további ingyenes reklámot is kapsz, amikor az ingyenes ajándéktárgyat az ügyfeleid használják. Ne feledd ezt, és ennek megfelelően válaszd ki a termékeket.

Kutass a témában, mielőtt írnál róla. olyan embereknek próbálsz eladni, akiket érdekel a termék, így ha nem úgy tűnik, mintha tudnád, miről beszélsz, akkor ők tudni fogják, hogy valami nem kerek.  Végezz kutatásokat más blogokon, és használd a tényleges terméket, és az írásod ezt fogja tükrözni.

Ne hamisítsd meg! Ha véleményt írsz egy termékről, először teszteld le. Az olvasók meg tudják majd mondani, hogy hazudsz, és ha nem tudnak, akkor biztosan tudni fogják, ha az ő tapasztalataik nem hasonlítanak a tiédhez. Ha nem vagy őszinte, elveszíted a vásárlókat, akikért oly keményen megdolgoztál.

Az egyik módja annak, hogy érdeklődést generálj, miközben kreatív vagy, amikor online vagy, az egy blog létrehozása. Ez ingyenes, egyszerű és lehetővé teszi, hogy kommunikálj a közönséggel. Egyszerűen elindíthatsz egy blogot, amely képes lesz arra, hogy több ügyfelet és látogatót vonzzon a weboldaladra és vállalkozásodra.

Használj közösségi média megosztó gombokat, mint például a  Facebook és a Twitteren való közzététel, azon a webhelyen, ahol a cikkeidet közzéteszed. Ha a cikked rezonál valakire, akkor lehet, hogy meg fogja osztani az ismerőseivel, és további eladásokat fog generálni. Ne használd azonban te magad a" gombokat", mivel egy "önállóan népszerű" cikket kevésbé valószínű, hogy spamnek tekintenek.

Csatlakozz a bloggerek közösségéhez, hogy növeld blogod hatását. Egy internetes marketingcélokra használt blog csak annyira sikeres, amennyire a forgalma engedi. A blog olvasottságának növelése érdekében kövesd az olyan blogokat, amelyek ugyanazokat a témákat tárgyalják, mint a tiéd. Kommentálj e ezekhez a blogokhoz, lényeglátó, értékes információkkal, és linkelj a saját blogodra. Ez más bloggereket és olvasóikat is arra ösztönözheti, hogy meglátogassanak.

A hasznos és kapcsolódó egyéb cikkeidre mutató linkek beillesztése hatalmas előny lehet a cikkmarketinged számára. A linkek hozzáadása mögött az az előny rejlik, hogy segít a keresési rangsorban, és egyre több és több cikkedhez juttatja el az olvasókat.

Ahogy bővülnek a cikkmarketing erőforrásai, győződj  meg arról, hogy a cikkeid kiterjedt kereszthivatkozásokkal rendelkeznek. Ne csak a linkelés kedvéért készíts hivatkozásokat a cikkek között, hanem próbálj meg minden olyan ésszerű lehetőséget kihasználni, ahol az egyik cikk támogatná a másikat. A cikkek hivatkozásainak jól keresztreferenciákkal ellátott hálózata jelentősen növeli olvasottságot.

Amikor a cikkeid marketingjéről van szó, ügyelj arra, hogy az olvasóidnak adj némi betekintést. Meg kell adnod nekik a cikked összefoglalóját. Tartsd rövidre, körülbelül 2-5 mondat elég kell legyen ahhoz, hogy a tartalom lényegét átadhasd.

A cikkmarketing lehet eszköz a célhoz, vagy lehet az egyik állandó marketingstratégiád. A választás a tied. A fontosabb, hogy arra koncentrálj, hogy helyesen csináld. A fentiekben megismerkedtél a cikkek megfelelő és hatékony marketingjének néhány módjával. Győződj meg róla, és alkalmazd a tanácsokat, ahogy elolvastad őket.
 

<-- Vissza a Top titkok a cikk marketing siker felfedéséhez! Ecséd Heves megye blog oldalra!

További cikkek